O NAS

Pisalo se je leto 1905, ko so Jamnikovi na Vrhovcih prevzeli/kupili hišo, v kateri je bila gostilna. Dolga leta je bila gostilna ena glavnih postojank v okolici, ki je ponujala predvsem domačo hrano. Vmes se je marsikaj spremenilo in gostilna je zaprla svoja vrata.
V letu 2021 smo zaprašena vrata hiše ponovno odprli in ponudili odlično domačo hrano. Pri ekipi Hiše Jamnik smo zavihali rokave in iz stare hišne kuharice pripravili pestro ponudbo domačih jedi, ki bodo redno dišale iz kuhinje. Klasičnim jedem iz kuharice, smo dodali dotik sodobnega časa. Poleg kosil in večerij, boste v Hiši Jamnik lahko izbirali tudi med pestro ponudbo vin slovenskih vinarjev in obisk zaključili z domačo sladico ter nas zapustili z nasmehom in zadovoljstvom .
Ljubezen do hrane, postrežbe in seveda gostov, se bo izražala na vseh točkah. Predvsem je ideja za ponovno obuditev slovenske kuhinje, ki je bogata, pestra in po našem mnenju v tihem zatonu pred kuhinjami tujih dežel. Tradicija, domači okusi in kvaliteta so pri nas na prvem mestu.
Vljudno vabljeni.

Dobrodošli!

Restavracija je odprta ob posebnih priložnostih. Po predhodni rezervaciji. Tako za poslovne stranke kot za zasebne stranke.

Vljudno vabljeni!